WENKBRAUWEN A LA CARA DELEVINGNE

Ben jij ook zo jaloers op de wenkbrauwen van Cara Delevingne? Dé trend van nu wat betreft beauty: de volle wenkbrauw.

Het is natuurlijk jaloersmakend, al die modellen & celebs met volle brows. Je vraagt je waarschijnlijk af of ze dat beetje geluk vanuit moeder natuur hebben meegekregen, of dat zij een bepaald trucje hebben om de perfecte brow te creëren. Het is wel een beetje zo dat je wat geluk moet hebben wat betreft de haargroei van je wenkbrauwen. De een heeft nou eenmaal vollere wenkbrauwen dan de ander. Maar, niet getreurd. Met de juiste tips en trics kan ook jij er helemaal hip bijlopen met je volle brows!

Waarschijnlijk komt het je wel bekend voor: wenkbrauwpotlood. Dit potlood werkt eigenlijk hetzelfde als een oogpotlood. Je kan door middel van wenkbrauwpotlood gemakkelijk kleine onevenheden verbeteren. Heb jij bijvoorbeeld een klein hoekje in je rechterwenkbrauw maar niet in de linkerwenkbrauw, kan je doormiddel van dit potlood gemakkelijk corrigeren.

Een andere manier om je wenkbrauwen er een stuk voller en strakker uit te laten zien, is wenkbrauwpoeder. Vergeet niet dat de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen een grote rol speelt. Je vult met de poeder in de kleur van je wenkbrauwen, graag zelfs een tintje lichter, je wenkbrauwen in. probeer altijd te beginnen met de wenkbrauwpoeder ter hoogte van je ooghoek. Daar recht boven begint,volgens de boekjes, je wenkbrauw. Als je vindt dat, dat een onnatuurlijk effect geeft kan je natuurlijk gewoon beginnen bij het begin van joú natuurlijke wenkbrauw. Er zijn ook een hoop tutorials te vinden op YouTube. Iedereen doet het anders, dus voor het gebruik van wenkbrauwpoeder geldt, oefening baart kunst!

Zoals je al eerder in het artikel kon lezen, speelt de natuurlijke vorm van je wenkbrauw een grote rol. Zo is het belangrijk dat je ze shaped en trimt. Je kan de omringende haartjes laten verwijderen. Dit kan doormiddel van harsen, epileren, laseren of epileren met een touwtje. Het is verstandig om dit, vooral de eerste keer dat je iets aan je wenkbrauwen doet, niet zelf te doen. Ga opzoek naar een schoonheidssalon bij jou in de buurt en laat je adviseren wat voor jouw wenkbrauwen en huidtype de beste manier is om je wenkbrauwen te laten doen. Je zult merken dat dit al een groot verschil maakt en jouw wenkbrauwen er al een stuk strakker uit zullen zien! Heb jij hele lichte wenkbrauwen? Dan kan je ze op advies van een schoonheidsspecialiste laten verven.

Dus, ga aan de slag met een wenkbrauwpotlood en wenkbrauwpoeder. Vaak zit er aan zo’n potlood ook een wenkbrauwborsteltje waar je de haartjes mee kan kammen zodat ze nog strakker ogen en je de poeder ook beter aan kan brengen. Let op, borstel altijd de haartjes omhoog. Wenkbrauwpotlood en poeder zijn goedkoop te verkrijgen bij winkels als de Etos, Hema en Kruidvat. En oja, zorg er altijd voor dat je wenkbrauw iets verder doorloopt dan je oog. Ook moet het einde dun aflopen, wat waarschijnlijk al zo is bij jouw natuurlijke wenkbrauw. Ook een goede tip, je wenkbrauw vorm loopt meestal gelijk met de vorm van je oog. Dat is misschien een handige tip voor als je het lastig vindt de vorm van je natuurlijke wenkbrauw te volgen.

Laatste tip… ben je helemaal happy met je wenkbrauwen na het shapen en invullen? Voeg dan als laatste wenkbrauwgel toe aan je wenkbrauwen. Dit zorgt ervoor dat je extra lang van de vorm en kleur van je wenkbrauwen kan genieten.

Succes !

Volg Noëlle van West Styling ook op Facebook| Instagram | Pinterest|

Beeld: Pinterest

Dit artikel werd ook gepubliceerd op Lifestyle-Fabriek