TRENDING: CONTOUR JE GEZICHT MET JE COUPE

Heb jij bewondering voor de altijd mooi opgemaakte Kim Kardashian? Lukt het je maar niet om je gezicht te contouren zonder dat je eruit ziet als een zebra? Door middel van de nieuwste haartrend voor 2015 heb je je make up niet meer nodig.

Je vraagt je natuurlijk af hoe dat kan. Contouren van het gezicht zonder make up?! Dat hoor je goed. Door middel van een nieuwe kleurtechniek in combinatie met licht en donkere tinten helpt je gezichtskleur en gezichtsvorm op te fleuren en te contouren. Voor iedere gezichtsvorm is er een speciale manier gevonden om het gezicht juist te shapen.

Rond gezicht

Heb jij een rond gezicht? Dan is het voor jou belangrijk dat er lichte kleuren langs je haarlijn worden aangebracht. Door deze techniek lijkt je haar langer. Donkere kleuren worden aangebracht op het haar ter hoogte van je oren , naar beneden toe. Zo ontstaat er als het ware een puntje, wat weer goed is voor je kaaklijn.

Schermafbeelding 2015-02-01 om 19.40.36

Vierkant gezicht

Wanneer je een vierkant gezicht hebt, is het goed om in elke hoek van je gezicht een mix van donkere en lichte kleuren aan te brengen. De harde lijnen in je gezicht worden zachter en je gezicht krijgt meer diepte.

Schermafbeelding 2015-02-01 om 19.41.14

Hartvormig gezicht

Lichtere kleuren worden aangebracht rond de kaaklijn en de oren om het onderste gedeelte van het gezicht zachter te laten ogen. Door lichtere en donkere tinten te mixen rond de aanzet van het haar, ontstaat er een ovale gezichtsvorm.

Schermafbeelding 2015-02-01 om 19.42.13

Langwerpig gezicht

Donkere kleuren worden aangebracht bij de aanzet van het haar. Ter hoogte van je oor worden er lichtere kleuren gebruikt om het gezicht korter en slanker te laten lijken.

Schermafbeelding 2015-02-01 om 19.42.51

Ovaal gezicht

Een compleet, persoonlijk kleurschema kan worden gebruikt om diepte, dikte, textuur en glans te creëren.

je gezicht contouren met je haar

wil jij ook je gezicht contouren door middel van je haar? Laat dit dan wel bij de kapper doen. De eerste salon die met deze techniek aan de gang gaat is Charles Worthington. De haarstylisten verwacht dat dit jaar er meer salons bij zullen komen die met deze techniek aan de gang gaan. Even informeren bij je kapper dus!

 

Volg Noëlle van West Styling ook op Facebook| Instagram | Pinterest|

Beeld: Pinterest

Dit artikel werd ook gepubliceerd op Lifestyle-Fabriek