VROEGE KERST VOOR SYLVIE

Vroege kerst voor Sylvie Meis

Terwijl jij waarschijnlijk last hebt van de zomervibes, zijn de voorbereidingen voor de kerst al in volle gang. Zo ook in de agenda van Hunkemöller en die van Sylvie Meis. Afgelopen donderdag plaatste Sylvie via haar instagram account ‘ sylviemeisnews’ een foto van haar onder de kerstboom en tussen allerlei mooie pakjes. Zij plaatste hierbij de tekst ‘ Santa is early this year’ . Ook laat de stijlicoon via twitter weten: ‘ het voelt als kerstmis vandaag. Vandaag tv-opnames reclame Hunkemöller’ .

Sylvie toont weer een gelukkige uitstraling sinds alle narigheid die zij mee heeft moeten maken na haar scheiding met voetballer Rafaël van der Vaart en haar inmiddels ex-vriendin Sabia Engizek die er met Rafaël vandoor ging.

De make-up die Sylvie droeg tijdens de shoot voor de campagne van Hunkemöller aankomende kerst, werd verzorgd door het zusje van Yolanthe Sneijder-Cabau. Op de instagram van Xelly Cabau van Kasbergen zijn wat backstage beelden te zien. Zo zien we hoe de nagels van Sylvie tip top worden verzorgd en hoe deze dames proosten op een goed resultaat van de opnames.

Nu maar wachten tot de opnames voorbij komen op tv, maar eerst genieten van de warme zomer voor we aan de kerst denken…

 

Volg Noëlle van West Styling ook op Facebook| Instagram | Pinterest|

Beeld: instagram, twitter

Dit artikel werd ook gepubliceerd op Lifestyle-Fabriek