MUSTHAVE: POINTY LOAFERS

Het is je misschien al wel opgevallen… de pumps en bootschoentjes hadden voorheen vaak een ronde neus. Maar dat is nu helemaal anders. Deze musthave wordt ook wel vergeleken met de klassieke herenschoen. De trend van het moment zijn schoenen met een puntige neus. We zien ze in alle soorten en maten voorbij komen. Pumps, laarsjes, bootschoentjes en instappers. Ze moeten er allemaal aan geloven.

De puntige beauty’s zijn al bij verschillende celebs gespot, waaronder Nikkie Plessen en Kim Kardashian.

Een voordeel van puntschoenen is dat je voeten er slanker en langer in lijken. Dit komt omdat puntige schoenen vaak langer zijn dan schoenen met een ronde neus. De extra verlenging zorgt ervoor dat zelfs je benen langer lijken. Een nadeel van de schoenen met een puntneusje is dat ze vaak minder lekker zitten. Doordat de neus smaller wordt, naar de punt toe, zullen je tenen dat wel even voelen. Dit probleem kun je oplossen door voor een lagere hak te kiezen. Ook nogeens heel trendy. Halfhoge hakken met puntneuzen zijn het helemaal !

Mocht jij ook zo gek zijn op deze trend en gelijk pointy heels willen aanschaffen, kijk dan wel goed naar de schoen. Heeft hij de juiste properties? De punt moet niet té lang zijn en het model van de schoen moet wel flatteren. Let bij aankoop van deze beauty’s op of je de juiste maat voor je voetjes aanschaft.

Kan je niet wachten om deze trendy shoes te shoppen? Bij winkels als H&M, ZARA, forever21 en asos.com kun je deze musthave shoppen. Wij hebben een paar voorbeelden :

Volg Noëlle van West Styling ook op Facebook| Instagram | Pinterest|

Beeld: Pinterest

Dit artikel werd ook gepubliceerd op Lifestyle-Fabriek