DE NIKKIE PLESSEN HAIR-DO

Nikkie Plessen is dé stijlicoon van het moment. Met haar goede smaak en stijl heeft Nikkie haar eigen kledinglijn tot een groot succes weten te brengen.De fashionista ziet er altijd tiptop uit, en dat terwijl Nikkie in verwachting is van haar tweede kindje. Dat Nikkie gevoel voor stijl heeft blijkt niet alleen uit haar kledingkeuze. Ze maakt haar outfits dagelijks af met een te gek kapsel.

Met name de messy statement knot is erg populair. Het haar hoeft niet ‘perfect’ strak te zitten en mag juist een nonchalante look hebben, zonder er onverzorgd uit te zien. Via het facebook en instagram account van Nikkie worden we op de hoogte gehouden van haar nieuwste looks. Ook kan je haar twee keer per week bewonderen tijdens de uitzending van RTL Boulevard, waar Nikkie sinds kort lifestyle-deskundige is.

Wil jij de messy bun dragen maar weet je niet hoe je dat voor elkaar krijgt? Bekijk via onderstaande link de tutorial die Nikkie voor ons heeft gemaakt !

 

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=9DAwrRc_zWg”]

tip: toupeer het haar licht bij de aanzet, dit zorgt voor meer volume én een messy look! Zie meer inspiratie voor een nonchi hairdo in stijl.

 

 

Volg Noëlle van West Styling ook op Facebook| Instagram | Pinterest|

Beeld: Pinterest

Dit artikel werd ook gepubliceerd op Lifestyle-Fabriek