INTERIEUR TREND: KOPER IS HERE TO STAY

We kunnen er allemaal niet meer omheen. In elk interieur is tegenwoordig een of meerdere koperen musthaves te vinden. Ben je toe aan een nieuwe lamp, een echte eyecatcher of juist wat kleine accessoires om sfeer te creëren, ga dan voor een koperen item.

Het kan zijn dat je het lastig vindt om koperen items te combineren. Dit is ook niet zo gek, het is even wennen. Maar, wees niet bang om voor koper te kiezen. Het mooie aan koperen items is namelijk dat je ze met van alles kan combineren. Of je nou van meerdere accessoires bij elkaar houdt, of juist liever voor één wat robuustere meubel, het kan allemaal. De accessoires gaan zelfs door tot vaasjes, bestek, kandelaars en ga zo maar door.

Dat alles te combineren is met zwart en wit, dat weten we inmiddels wel. Maar een belangrijk detail is, dat je door middel van de zwart, wit , koper combinatie een speels effect creëert. Koper is ook te combineren met hout, grijs, en voor de girly dames onder ons, roze!! Kan je moeilijk afstappen van je roze prinsessenkamer maar wil je, je interieur toch naar een wat volwassener niveau tillen, dan zorgt koper toch voor een touch of pink in je interieur.

Voor een warme look gecombineerd met hout dient het koper als eyecatcher. Dit geldt ook wanneer je koper in combinatie met een industriële look in je interieur hebt. Koper heeft al een luxe uitstraling en voor een extra chique look kan je koper combineren met goud. Pastelkleuren gecombineerd met koper zorgt voor een vintage look. Wanneer je veel groen in je huis hebt en je voor de jungle look gaat, zal het koper iets meer op de achtergrond treden, maar heeft wel dat mooie shiny effect waar je heel blij van wordt!

Ennuh… nog een belangrijk weetje, doordat de koper een bepaalde gloed heeft, die de zon ook heeft, geeft koper ons energie! Laten we dat nou net nodig hebben s’ morgens vroeg wanneer je opstaat of juist door moet werken aan een schoolopdracht op zaterdagavond…

 

Volg Noëlle van West Styling ook op Facebook| Instagram | Pinterest|

Beeld: Pinterest

Dit artikel werd ook gepubliceerd op Lifestyle-Fabriek