HOT OR NOT: DIT IS DE NIEUWSTE MAKE-UP TREND!

Hot or not: de nieuwste make up trend in Korea. Je opmaken alsof je ziek bent…

Jezelf ziek doen lijken. In eerste instantie zou je denken, waarom? Misschien voor halloween? Een gek feestje? Maar echt fashionable is het niet, zou je denken.

In Korea denken ze daar heel anders over. Het is daar onwijs trendy om je op te maken alsof je ziek bent. Make up kennen wij als hét middel om onszelf mooier te maken. Puistjes kunnen weggewerkt worden, kringen onder je ogen verminderen en oneffenheden zijn verleden tijd met make up. Maar in Korea is het de rage om de setjes rode,oranje en bruine oogschaduw aan te schaffen, die je er ziek doen uitzien. Witte oogschaduw kan je gebruiken om je huid lichter te maken. Wanneer je een wit koppie hebt, vinden mensen vaak dat je er niet goed uitziet. De rode oogschaduw kan je onder de ogen aanbrengen. Dit zal doen lijken alsof je net gehuild hebt, en dus ongelukkig bent. De bruine oogschaduw kan je in de wenkbrauwen aanbrengen. Dit zal het effect geven alsof je warrig bent.

Nu denk je waarschijnlijk, wat een aandachttrekkerij? Dat is ook zo. De meisjes in Korea doen dit voor extra aandacht. Een extra hand op je schouder of een knuffel is nooit weg, zou je denken. Toch vinden veel meiden dit overdreven.. Wat vind jij ? Is dit de goede manier van aandacht trekken? Het is wel handig wanneer je je een dagje ziek wil melden. Maar of dat zo eerlijk is?

 

Volg Noëlle van West Styling ook op Facebook| Instagram | Pinterest|

Beeld: Pinterest

Dit artikel werd ook gepubliceerd op Lifestyle-Fabriek