• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Fashionchicks de film met B-Brave dag1!

Fashionchicks de film met B-Brave dag1!

Elke week schrijft Noëlle van West een diary over wat ze heeft beleefd. Als stylist in opleiding is Noëlle altijd on the run en heeft ze een bomvolle agenda. Noëlle studeert aan de Academie Artemis in Amsterdam en doet de HBO opleiding Allround Styling. Dit houdt in dat ze opgeleid wordt als interieur, fashion, food en media stylist. Daarnaast is ze altijd bezig met de laatste beautytrends door haar werkzaamheden in de parfumerie. Zij laat zich inspireren door alles en iedereen om haar heen, mensen op straat. Verder laat zij zich inspireren door stijl iconen als Victoria Koblenko, Sylvie Meis, Beyonce ,Sarah Jessica Parker , Koningin Maxima en Olivia Palermo.

Afgelopen week begon ik met een valse start. Het hele weekend zo’n last gehad van m’n keel, kaak en kies. Wat bleek, m’n kaak was ontstoken en dat werd veroorzaakt door m’n verstandskies, mweh! Maar, ookal had ik het soms even moeilijk het weekend, het was er wel een om nooit te vergeten. De show must go on! De eerste opnamens voor de nieuwe bioscoop film Fashionchicks stonden op de agenda. En ook nog eens op een prachtige locatie, het Amstel hotel. Fashion Chicks gaat over mode, muziek, bloggen en de invloed van social media. Esmee (gespeeld door Liza Sips) is een onzeker meisje dat onverwacht populair wordt met haar modeblog, en te maken krijgt met de modedirecteur Victoria Wolff (Victoria Koblenko) van Nederlands bekendste modebedrijf Wolff Fashion. Esmee zou graag een modeontwerpster willen worden, en als ze te maken krijgt met het bekende modebedrijf kan ze niet wachten om haar kans te grijpen. Ze mag stage lopen bij het bedrijf van Koblenko’s personage, maar dat wordt geen succes. 2 december is de film in de bioscopen te zien.

Om acht uur s’ochtends was ik aanwezig en om half tien s’ avonds werd de laatste scene gedraaid. Een lange dag maar dat mocht de pret niet drukken. De dag begon met het uitladen van alle kleding, schoenen accessories, kledingrekken en andere benodigdheden. Samen met de visagie zaten wij in het huis van iemand tegenover het hotel. Dit wordt dan door de bewoners verhuurd aan de productie. De tafels, stoelen en de bank werden verschoven en zo maakte we er onze eigen studio van.

1

2

3

Vervolgens kwam de cast langzaam aan binnen druppelen en kon de doorpas beginnen.
Even kijken of alles wel leuk stond en of alles paste. Om en om werden de acteurs gekleed en
gingen ze de set op. Onder andere Robin Martens (Ricki uit GTST), Pip Pellens (Wiet uit GTST)
en de jongens van B-brave hebben naast Liza Sips en Victoria Koblenko een rol in de film.

11

22

33

44

Mijn taak was vandaag om de outfits samen te stellen die bij de rollen van de cast passen maar ook nog eens mooi staan en in de juiste maat. Nu denk je misschien dat is een makkie, maar je moet het doen met de spullen die je tot je beschikking hebt, dus even omruilen in een andere maat hoort daar niet bij. Uiteraard worden de
Spullen van te voren wel geselecteerd.

Voor een van de scenes waren meer figuranten nodig en zo heb ik mezelf in een van de jurken gehuld. Wie weet zie ik mezelf in december in de voorbij komen. Zo ga je van een rol achter de schermen naar een rolletje voor de camera, hihi.

65

Vanwege het tekort aan figuranten heb ik m’n nichtje gebeld, die in de buurt woont en met vriendinnen ook nog even kwam figureren. En dat was niet voor niets, want als dank mochten ze op de foto met B-brave.

66

Volgende week staan er weer een paar draaidagen voor de deur, en kan je onder andere lezen over m’n tentamen stress!
Houd ondertussen mijn Instagram en Facebook in de gaten voor meer posts over o.a. de opnamens.

Tot volgende week!

Liefs,

Noëlle

Volg Noëlle van West Styling ook op Facebook| Instagram | Pinterest|

Dit artikel werd ook gepubliceerd op Lifestyle-Fabriek