7 TIPS OM JE BF HET PERFECTE CADEAU TE GEVEN

Het is weer zover. De feestdagen staan voor de deur. Dat betekent het verlanglijstje van je familie en vrienden afwerken en shoppen maar. Allemaal onwijs gezellig, maar wat koop je dit jaar voor je lovely boyfriend?

cadeau ideeën voor je vriend

Think out of the box..

Ga iets doen wat híj leuk vindt. Huur een rit in een Ferrari of koop het nieuwste Playstation spel, of kaarten voor de voetbalwedstrijd van zijn favoriete voetbalclub. Jongens zijn veel minder materialistisch ingesteld dan meisjes, iets leuks doen samen met z’n liefje kan al veel meer waarde hebben voor hem dan bijvoorbeeld een duur sieraad.

Spoil him..

Ondanks dat zijn er heren die wel dol zijn op sieraden. Een mooie ring of stoere armband met leer kan een man onwijs blij maken. Extra speciaal natuurlijk als je er je naam of de datum van dat jullie samen waren in laat graveren. Een horloge doet het ook altijd goed.

Zijn favo geur..

Het klinkt misschien cliché, maar een heerlijke parfum kan hem heel goed doen! Voor jezelf natuurlijk ook fijn als jouw boyfriend lekker ruikt. Er zijn veel leuke sets te koop met een combinatie van een mooie geur, showergel, bodylotion of aftershave.

Dress him..

Kleren maken de man. Een leuk t-shirt of een gave broek kan een jongen ook onwijs blij maken. Sneakers vallen ook altijd goed in de smaak . vergeet vooral de accessoires niet. Een mooie tas of warme muts kan superleuk zijn. Misschien staat een goede zonnebril al een tijdje op de verlanglijst van je vriend, dit is je kans!

Gadgets..

Technologie en mannen is als twee handen op één buik. Bij het horen van de nieuwste gadgets begint er al iets te kriebelen. Ook een leuk idee voor de surprise, een enorme ipad of telefoon!

Wees creatief!

Met foto’s kan je heel veel leuks doen. Laat de favoriete foto van jullie afdrukken op een kussen of een dekbed. Zo heeft ie jou altijd een beetje bij zich ;-). Een foto laten printen op canvas staat ook prachtig in je slaapkamer ! je kan vaak zelf kiezen hoe groot je de foto wil laten afdrukken.

FOOD!

Liefde gaat door de maag. Bak een taart of kook een lekkere kerstmaaltijd voor jullie tweetjes. Hem mee uit eten naar z’n lievelingsrestaurant is natuurlijk ook onwijs gezellig!

Volg Noëlle van West Styling ook op Facebook| Instagram | Pinterest|

Beeld: Pinterest

Dit artikel werd ook gepubliceerd op Lifestyle-Fabriek