10X SKATER SKIRT INSPIRATIE

Kijk jij ook altijd vol bewondering naar de fashionable ladies in skirts? De trend van dit najaar is de skaterskirt. We zien hem al wat langer voorbij komen, maar dit najaar kan deze musthave niet ontbreken in je kast.

Deze lovely skirts zijn er in alle soorten,maten en kleuren. Van prints tot variatie in stoffen zijn deze skirts te verkrijgen. Draag hem met kniekousen of een mooie panty en je rockt deze outfit. Het fijne is dat deze skirt voor zowel een chique gelegenheid geschikt is, als voor een dagje shoppen.

Vaak voelen wij dames ons niet altijd comfortabel in een rok. Staat het me wel? Moet ik hier nu hakken onder dragen? Maakt het me niet dik? Is het niet te meisjesachtig? Nee. Deze vragen zijn overbodig wat betreft het dragen van de skaterskirt. Met stoere boots of gave kistjes (denk aan Dr. Martens) , is de rok te combineren. Maar denk ook aan een mooie hoge laars boven de knie of ballerina’s.

Ben je niet zo girly maar ben je meer een stoere rock chick? Ga dan voor de leren variant. Deze leather skater skirt is te combineren met jouw favoriete t-shirt, maar ook met een leren jas of nette blouse.

Het mooie van deze rok is, dat je hem ook in de taille kan dragen. Dit verbloemt net mooi dat extra kilootje van afgelopen weekend…

Vind je de skaterskirt een tikkeltje te kort? Ga dan voor een midiskirt. Dit is eigenlijk de wat langere variant van de skater rok.Zo loop je er toch fashionalble, maar comfortabel bij en kan je ook gewoon relaxed fietsen naar je werk…


Volg Noëlle van West Styling ook op Facebook| Instagram | Pinterest|

Beeld: Pinterest

Dit artikel werd ook gepubliceerd op Lifestyle-Fabriek